Външни и вградени ролетни щори

Външни ролетни щори

Външни щори
температура
По отношение на изолацията, прозорците са най-чувствителните зони във всяка сграда. Това са областите, от където най-лесно прониква студ през зимата и топлина през лятото. Ето защо това са частите от жилището, от където се губи най-много енергия.

Затова избора за най-качественото им изолиране е от съществено значение за всеки тип строителна дейност, независимо дали е ново строителство или подобрение в дома. Изключителният опит на Ролтенда,в производството на ролетни щори,ни дава възможност да предложим обширен каталог, който ще отговаря на всички видове изисквания. Външните ролетни щори са функционални и надеждни. Перфектна изолация от студ, жега и светлина за Вашия дом. Монтират се от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата. Външните ролетни щори пазят личното Ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло и шумоизолация.

С поставянето на външни ролетни щори получавате най-добрата шумо- и топлоизолация. Те изпълняват и охранителна функция за Вашия дом. Изключително надеждните механизми на задвижване – специални лагери, метална ос, четиристранно затворена алуминиева кутия, позволяват, както използването на всички познати начини на управление като табакера, манивела, двигател, така и прилагането на съвременни електронни устройства – програмируеми управления, централизиращи системи, сензори за слънце, вятър и дъжд. За максимален комфорт и сигурност сме внедрили управление чрез мобилния Ви телефон, независимо къде се намирате.

Предлагаме пълна гама от висококачествен профилиран алуминий и екструдиран алуминий, множество естетически и механични опции, както и голямо разнообразие от кутии, които ви помагат да намалите енергийния поток и да осигурите защита от слънцето.

PVC кутии като Euroblock и Eurodecor или новата гама от профилирани алуминиеви кутии предлагат по-висока акустична и топлоизолация, благодарение на нашия иновативен дизайн и висококачествени материали.
Външните ролетни щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор.

Ръчното управление се осъществява чрез:

  • Кръгъл шнур;
  • Плосък шнур;
  • Манивела.
 

Щорите с електромотор се задвижват:

  • Ел. бутон;
  • Дистанционно управление;
  • Радио мотор;
  • Мотор в комбинация с манивела.
  • Задвижване през мобилния телефон.
 
 

Цветова гама на ламелите:

RAL 9016
Sabbia
RAL 9006
RAL 1013
RAL 1015
RAL 7012
RAL 7016
RAL 8014
RAL 8017
RAL 6009
RAL 6021
 

ДЪРВЕСНИ ЦВЕТОВЕ

Дървесни цветове

Използваме следните видове кутии за нашите ролетни щори:

Външна обла кутияВъншна обла кутия
    150 mm
    165 mm
    180 mm
    205 mm
 
Външна скосена кутияВъншна скосена кутия

    137 mm
    165 mm
    180 mm
    205 mm
 
С вградена кутияС вградена кутия

    155 mм
    185 mm
 
Евроблок
ЕВРОБЛОК
Евродекор
ЕВРОДЕКОР