Метални охранителни ролетки

Охранителни ролетки с плътни метални ламели Плътните метални охранителни ролетки са изработени от арматурна стомана, поцинковани с добавка на прахово полимерно покритие. Платното на ролетката може да се закрепва и движи по два вида водачи- тип”П” водач и тип „Омега” водач, който е двустранно огънат и усилен има четки и гума, което осигурява по-безшумно движение на ролетката.

 

охранителни ролетки

Охранителни ролетки с перфорирани ламели

Перфорираните ролетки са изработени от перфорирани стоманени ламели. Този тип ролетки осигуряват отлична защита на затвореното пространство и същевременно запазване на видимостта към обекта. Ролетките са с полимерно прахово покритие по цветовия каталог RAL. Ламелите, които се използват са два вида: с едра перфорация и микроперфорация. Всички различни типове ламели могат да бъдат свързвани една с друга, така, че да се получи желаната комбинация между прозрачни и непрозрачни елементи на ролетката.

 

Перфорирани охранителни рулетки

Охранителни оплетки

Oхранителни ролетки тип „Оплетка“ са предназначени за затваряне на витрина или друга представителна част от даден обект.Осигурява много добра видимост към вътрешността на помещението и позволява проникването на светлина дори при спусната ролетка.

 

охранителни оплетки охранителни оплетки